The All-New i30

LED предни светлини

Напредничавите нови фарове използват множество LED елементи за дълги и къси светлини. LED елементите са по-ярки и по-енергийно ефективни от конвенционалните фарове.


LED дневни свтлини

LED дневните светлини осигуряват видимост през деня.


Каскадна решетка

Формата и детайлите на новата Hyundai решетка са вдъхновени от течащата разтопена стомана. Тя създава ярко впечатление за сила и движение.


Предна броня

Триизмерната форма на долната част на бронята подчертава широката и спортна осанка на изцяло новия i30.


Предна броня

Триизмерната форма на долната част на бронята подчертава широката и спортна осанка на изцяло новия i30.Джанти

Акценти в изцяло новия i30 са 16″ и 17″ двуцветни лети джанти.


Характерна линия

Чистият страничен вид е представен от непрекъсната плавна линия, започваща от предните фарове и достигаща до задните светлини.


Панорамен покрив

Панорамният покрив внася простор и свежест в купето, когато бъде отворен.Спойлер в черен лак

Покривът завършва със стилен спойлер, в който елегантно се вписва високо монтирана допълнителна стоп светлина.


Задни светоотражатели и фарове за мъгла

Разположените по-високо задни светоотражатели и задни затвърждават цялостното впечатление за устойчивост и стабилност.


Задни светлини

Хоризонталното разположение на задните светлини допълва чувството за сила широта и стабилност. Варианта с LED задни светлини осигурява още по-голяма ефективност и запомнящ се вид.


ИНТЕРИОР

Поеми напред в комфорт

Спокойното и изчистено табло създава осезателно чувство на елегантност, качество и простор. Това е повече от чувство- новият i30 е сред най-просторните в своя клас.

Интериорни цветове

8 инчов „плаващ“ диспей

Новата навигационна система включва 7 години безплатен абонамент за „LIVE услуги“. Тя е способна да изобрази информация за времето, трафика, камерите на пътя и интересни места и точки по избрания маршрут. Всичко това на 8 инчов екран, който „плава“ върху таблото и е идеално видим за водача и пътниците.

Автоматичен климатик

Двузоновия автоматичен климатик позволява индивидуални настройки на температурата за водача и пътника на предната седалка. Просто настройте желаната температура и системата ще свърши останалото.

Съвършена комуникация

Заедно с 8 инчовия екран и връзка за смартфон, новият i30 ви осигурява най-безопасния начин да се възползвате от потенциала на вашето устройство, докато шофирате. Освен това то може да се зарежда безжично ако поддържа тази функция

7-степенна трансмисия с двоен съединител

Специално разработената 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител добавя допълнителен динамичен акцент с оптимизиран разход на гориво. Смяната на предавките става изключително бързо, гладко и приятно. На разположение са 3 режима -Normal, Eco и Sport.

Удобно разположен подлакътник

Удобно разположения между предните седалки подлакътник, може да се плъзга напред за по-голямо удобство. Под него се разкрива полезено отделение за съхранение.

ДИНАМИКА

Придвижвайте се с лекота и динамика

Съвършено оптимизираното качество на шофиране осигурява мощно, гладко, и динамично усещане.

1.0 бензинов турбо двигател

1.0 T-GDI турбо бензинов двигател е със 120 к.с. и 171.1 Нм въртящ момент при 1500 ~ 4000 оборота в минута. Той е комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

1.4 бензинов турбо двигател

За по-динамичен стил на шофиране, новоразработеният 1.4 T-GDI, доставя мощност от 140 к.с. и 242 Нм въртящ момент при 1500 оборота в минута. Той се предлага с ръчна 6-степенна или 7-степенна трансмисия с двоен съединител.

1.4 бензинов двигател

1.4 бензиновият двигател произвежда 100 к.с. и 134 Нм въртящ момент при 3500 оборота в минута. Той е комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

1.6 дизелов двигател

Турбо дизеловия двигател развива впечатляващ въртящ момент и се предлага в три различни версии. Най-мощният доставя 136 к.с., на второ място е вариантът със 110 к.с. и на трето този с 95 к.с.. И трите са на разположение с 6-степенна механична трансмисия.

БЕЗОПАСНОСТ

Автономно спиране при препятствие

В готовност преди вас. Системата е проектирана, така че да ви предпази от потенциален сблъсък, използвайки данни от камера и радар за да сте максимално осигурени.

Система за предупреждние при сблъсък

Системата използва предната камера за откриване на потенциален челен удар и предупреждава водача за опасността. Тя инициира аварийно спиране, за да се избегне или сведе до минимум евентуален сблъсък.

Интелигентен автопилот

Интелигентният автопилот следи обстановката около автомобила и поддържа постоянна дистанция спрямо автомобила отпред.

Система за следене на пътната лента

В случай, че превозното средство се отклони от лентата шофиране без сигнализация, системата регистрира това и реагира чрез звуков предупредителен сигнал към водача и активно коригиране посоката на завиване. Системата може да е животоспасяваща при евентуално заспиване зад волана.

Индикация за автомобил в мъртвата зона

Системата ви предпазва от всички страни като индикира наличието на автомобил в мъртвата зона за безопасно маневриране

Система за предупреждние при умора

Чрез наблюдение и анализиране на промяната в ъгъла на завиване, силата на завиване, позиция в платно за движение и времето в което сте шофирали, системата открива появата на умора на водача и аларамира с аудио и визуален сигнал.

УДОБСТВО

Система за подпомагане на паркирането

Тази система ви помага да паркирате безопасно. Сензори в предната и задната броня ви информират със звуков сигнал за разстоянието от останалите автомобили.

Електрическа паркинг спирачка

Дните на големите лостове отминаха. Активирайте ръчната спирачка с елегантен бутон

Навигационна система

„Плаващ“ сензорен екран 8 показва повече от просто маршрут. Live Services предоставят информация в реално време за времето, камери за скорост, и интересни точки по избрания маршрут.

Гаранция

Спокойствието е стандарт, защото i30 е с 5-годишна гаранция без лимит километри.