Новият кросоувър Hyundai i20 Active

Място за всички

Приятелите или багажа? Вече няма нужда да избираш, защото можеш да събереш всичко и всички, без да губиш от комфорта си. Компактен, но впечатляващо просторен и с голям багажник, Hyundai i20 Active събира всичко важно за активния ти живот и приятните емоции.


Изненадващо проходим

За да стигнеш до там където те води сърцето, Hyundai i20 Active е с перфектна височина. А усилинето окачване и увеличения просвет го правят по-проходим и се справя по-лесно с неравностите по твоя път.


Сигурност в движението

I20 Active има 6 въздушни възглавници и система за потегляне под наклон, oсвен това сам следи налягането на гумите и контролира активно стабилността на автомобила (VSM). И това не е всичко – i20 Active сам насочва допълнителни светлини в посоката на завоя ти. i20 Active е доказателство за това как технологията може да ти помогне да извлечеш повече от активния си живот.


Ах, екстрите!

i20 Active е съчетание на мъдър усет и приключенски дух. Тези качества са във всеки детайл и екстри (според нивото на оборудване) – борд компютър и вградена навигационна система със сензорен дисплей + мултифункционален волан. Запазва напитките студени в охлаждащата жабка през лятото, а зимата се грижи за комфорта с подгрев на седалките и волана. Ела изпробвай колко лесно може да свържеш телефона си с i20 Active чрез Bluetooth и да изпиташ възможностите на Wi Fi свързването на навигацията, както и стриймването на музика от телефона.


Стил, който се забелязва

i20 Active може да се похвали със спортна и същевременно елегантна визия във всеки детайл. Той притежава шестоъгълна решетка, която подчертава широката и устойчива стойка. Сребристите релси на покрива, съчетани с триизмерна задна броня и високи матово-черни прагове, освен, че са красиви, предпазват колата от надраскване. Цялата визия се завършва от задния спойлер, който подобрява аеродинамиката. А защо да се примиряваш със стандартен скучен цвят, когато можеш да избереш от цели 10?


Двигател с характер

Мощност в компактна опаковка – новият двигател на i20 Active е инженерен шедьовър, вдъхновен от активни хора, като теб.
*1.0-литров T-GDI турбо бензнов двигател – изключително здрав със 100 к.с. или 120 к.с. при 1500 ~ 4000 оборота в минута.
*1.4 MPi – внушително здрав и мощен със 100 к.с. и избор между удобна 4-степенна автоматична или 6-степенна механична трансмисия.


Запишете се за тест драйв